Kvalita Rabenhorst

Není žádným tajemstvím, jakou výjimečnou chutí se pyšní naše ovocné šťávy Rabenhorst. Mají svoji jedinečnou chuť, jsou naprosto nedotčené a to je výsledek mnohaletých zkušeností Rabenhorst. Za posledních 100 let získala firma Rabenhorst ty nejlepší suroviny, které zpracovávají s maximální pečlivostí a vytváří tak výjimečně vynikající ovocné a zeleninové šťávy a nektary.

Vše, co chcete vědět o pěstování, přísně zajištěné kvalitě, jemném zpracování a ochranném obalu Rabenhorst šťáv lze nalézt zde.

Jen to nejlepší ovoce, udržitelným způsobem pěstované

Pro výrobu Rabenhorst šťávy se používá jen to nejkvalitněji vypěstované ovoce a zelenina. Firma Rabenhorst přikládá zvláštní význam, jak jsou surové produkty pěstované a vybírají dodavatele v souladu s přísnými kritérii. Dlouholeté osobní vztahy s pěstiteli a dlouhodobé smlouvy nám umožňují koupit vysoce kvalitní suroviny.

Aby byla zaručena prémiová kvalita ovocných šťáv Rabenhorst, jsou pokyny pro pořizování surovin daleko nad rámec zákonných předpisů. V této souvislosti je pro Rabenhorst důležité, aby ovoce a zelenina byla pěstována v co největší možné míře a pokud je to možné v BIO kvalitě. Rabenhorst používá jen nejvyšší kvalitu ovoce a zeleniny, i když - pochopitelně - má svou cenu.

Nepřetržité přísné laboratorní kontroly

Než ze surovin Rabenhorst vyrobí ovocné a zeleninové šťávy, podstupují náročný příchozí monitorovací proces. Ručně vybrané druhy ovoce jsou analyzovány pro jejich typické vlastnosti, např zralost, barvu, chuť a aroma. Obsah fruktózy, kyseliny a vitamín je také přesně určen.

Přísné laboratorní testy se navíc provádí tak, aby se vyloučily nežádoucí kontaminující látky. Za tímto účelem Rabenhorst udržuje vlastní moderní in-house testovací laboratoř, stejně jako práci s vysoce renomovanými partnery.

První lisování šťávy za studena

Jakmile příchozí ovoce projde kontrolou kvality, pak podstupuje zpracování jemnými metodami. Jeden z nejdůležitějších aspektů při výrobě ovocných šťáv Rabenhorst je to, že firma pracuje zcela bez konzervantů. Vyrábí ovocné a zeleninové šťávy z prvního lisování a tak zachovává přirozenou strukturu lisované šťávy a cenných látek, které obsahuje.

Jistě znáte extra panenskou kvalitu v souvislosti s nákupem olivového oleje. Tato nejvyšší kvalita hodnocení se používá pro výrobky, které byly vyrobeny speciálně jemně v jediném procesu lisování. Totéž platí i pro lisovací zařízení Rabenhorst, kde se lisuje ovoce pouze jednou, což zajišťuje, že ovocné a zeleninové šťávy Rabenhorst obsahují pouze to nejlepší.


Lisovaná šťáva je skladována zvlášť jemným způsobem.Za tímto účelem firma Rabenhorst používá speciální pasterizační proces, ve kterém fermentací šťávy zahřívá na nejnižší možnou teplotu pouze (80-90 °C). S vlastní speciální stáčecí technikou, expozice vůči teplu a vstup kyslíku do výrobku jsou udržovány tak nízké, jak je to jen možné. V důsledku toho, barva, chuť a vůně, jakož i cenné vitamíny a minerály jsou zachovány v co největší možné míře.

Ochranné obaly

Rabenhorst staví přírodu do lahví. Sklo má vynikající vlastnosti jako obalový materiál. Chrání naše výrobky před vnějšími vlivy, jako je světlo, ale bez škodlivých účinků na vůni nebo příchuť. Takže vitamíny jsou optimálně chráněny.

Naše ovocné a zeleninové šťávy Rabenhorst v hnědých skleněných lahvích jsou okamžitě rozpoznatelné, takže si můžete být jisti, že se vždy správně rozhodnete.