Kvalita Rabenhorst

Není žádným tajemstvím, jakou jedinečnou chutí se pyšní naše ovocné šťávy Rabenhorst. Mají svoji jedinečnou chuť, jsou naprosto nedotčené a to je výsledek mnohaletých zkušeností. Za posledních 100 let jsme získali ty nejlepší suroviny, které zpracováváme s maximální pečlivostí a chceme vytvořit výjimečně vynikající ovocné šťávy a nektary.

Vše, co chcete vědět o pěstování, přísně zajištěné kvalitě, jemném zpracování a ochranném obalu Rabenhorst šťáv lze nalézt zde.

 

Jen to nejlepší ovoce, udržitelným způsobem pěstované

Můžete si být jisti, že jen ty nejlepší suroviny se používají pro výrobu Rabenhorst šťávy. Přikládáme zvláštní význam, jak jsou surové produkty pěstované a vybíráme dodavatele v souladu s přísnými kritérii. Dlouholeté osobní vztahy s našimi pěstiteli a dlouhodobé smlouvy nám umožňují koupit vysoce kvalitní suroviny.

 

 

Aby byla zaručena prémiová kvalita ovocných šťáv Rabenhorst, jsou naše pokyny pro pořizování surovin daleko nad rámec zákonných předpisů. V této souvislosti je pro nás důležité, že syrové produkty byly pěstovány v co největší možné míře a pokud je to možné v BIO kvalitě. Používáme jen nejvyšší kvalitu ovoce, i když - pochopitelně - mají svou cenu.

 

Kontinuální přísné laboratorní kontroly

Než ze surovin Rabenhorst vyrobíme ovocné a zeleninové šťávy, podstupují náročný příchozí monitorovací proces. Ručně vybrané druhy ovoce jsou analyzovány pro jejich typické vlastnosti, např zralost, barvu, chuť a aroma. Obsah fruktózy, kyseliny a vitamín je také přesně určen.

Přísné laboratorní testy se navíc provádí tak, aby se vyloučily nežádoucí kontaminující látky. Za tímto účelem Rabenhorst udržuje vlastní moderní in-house testovací laboratoř, stejně jako práci s vysoce renomovanými partnery.

První lisování šťávy za studena

Jakmile příchozí ovoce projde kontrolou kvality, pak podstoupe zpracování jemnými;

metodami. Jeden z nejdůležitějších aspektů při výrobě ovocných šťáv Rabenhorst je to, že pracujeme zcela bez konzervantů. Vyrábíme ovocné šťávy z prvního lisování a tak zachováváme přirozenou strukturu lisované šťávy a cenných látek, které obsahuje.

Jistě znáte extra panenskou kvalitu v souvislosti s nákupem olivového oleje. Tato nejvyšší kvalita hodnocení se používá pro výrobky, které byly vyrobeny speciálně jemně v jediném procesu lisování. Totéž platí i pro naše lisovací zařízení Rabenhorst, kde ovoce pouze jednou lisujeme, což zajišťuje, že naše ovocné šťávy obsahují pouze to nejlepší.

 


Lisovaná šťáva je skladována zvlášť jemným způsobem.Za tímto účelem používáme speciální pasterizační proces, ve kterém fermentační šťávy zahříváme na nejnižší možnou teplotu pouze (80-90 °C). S naší speciální stáčecí technikou, expozice vůči teplu a vstup kyslíku do výrobku jsou udržovány tak nízké, jak je to jen možné. V důsledku toho, barva, chuť a vůně, jakož i cenné vitamíny a minerály jsou zachovány v co největší možné míře.

Ochranné obaly

Rabenhorst staví přírodu do lahví. Sklo má vynikající vlastnosti jako obalový materiál. Chrání naše výrobky před vnějšími vlivy, jako je světlo, ale bez škodlivých účinků na vůni nebo příchuť. Takže vitamíny jsou optimálně chráněny.

Naše ovocné a zeleninové šťávy Rabenhorst v hnědých skleněných lahvích jsou okamžitě rozpoznatelné, takže si můžete být jisti, že se vždy správně rozhodnete.

CERTIFIKÁT - EKO kvalita Rabenhorst